Juleferien over for Runar Sandefjord

Skrevet av lenetrall

Fredag kveld var det duket for treningskamp i Runarhallen mot Follo HK, det ble en jevn kamp med mange overraskelser for de fremmøtte. Lagene fulgte hverandre hele veien, en 2 minutter i sluttminuttene på Follo gjorde at Runar fikk det lille overtaket og vant kampen 29-27.

Vår nye assistent trener var på plass, Ole Andreas Steen «the rolling assisten» som han selv kaller seg. Ole Andreas er CP rammet og avhengig av rullestol, dette er ikke en bremser for å kunne bidra på Runar sitt elitelag. Siden Ole Andreas kom inn i troppen rundt juletider har han hatt mange intervjuer i forskjllige medier God morgen Norge TV2, VG og Sandefjordsblad.

Målvakten Orry Henriksen er tilbake i Runardrakta og etter flere år i SH, og nå sist i Holmestrand sitt 3.divisjonslag. Orry er opprinnelig fra ØIF Arendal har representert Norge på Beach håndballandslaget. I treningskampen mot Follo sto Orry 2.omgang og gjorde ingen skam på hverken drakt eller sitt navn. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Tobias Riversjö har muligens spilt sin siste kamp i Runardrakta, den hardt skytene bakspilleren har i år som mål om å bli eliteseriens mest scorende spillere, pr i dag ligger hanpå 2.plass 3 mål bak Haslum sin Erlend Mamelund. Runar Sandefjord og Tobias har tidligere i sesongen fått to tilbud fra Drammen HK.  Tyskland står høyt på ønskelisten til Tobias, nå er det et lag i Dubai som har meldt sin interesse og tilbudet skal være vanskelig og takke nei til.

Christoffer Brannberger også kalt Wolfi, var halvveis tilbake på parketten etter skulderskaden han pådro seg mot ØIF Arendal tidligere i sesongen. Wolfi fikk straffeskyting som sin oppgave under treningskampen og puttet 4 av 4 mulige.  Befriende for Wolfi og de fremmøtte.

Marinko Kurtovic har kunngjordt at han ikke fortsetter i Runar Sandefjord etter sesongslutt. Marinko har jobbet i klubben 3 sesonger der han også har jobbet med rekrutt guttene. Hvor Marinko går neste sesong er enda ikke klart, vi takker så lagt for samarbeidet og gleder oss til inspurten som starter 2 februar hjemme mot ØIF Arendal. Det spekuleres i hvem som skal ta over etter Marinko, dette er ikke bekreftet enda men tidligere Runarspiller Geir Erlandsen har mottatt et tilbud.

Guttene har jobbet hardt med fysikken i juleferien nå skal håndball ferdighetene på plass, neste treningskamp er satt mot Follo i Follo Trykk Arena.