Gutter 18 vant pw-cup

Skrevet av Henriette Christiansen

Det hele startet lørdag morgen med uavgjort mot St.Hallvard 15-15. Derfra forsatte ferden med 2 seiere i puljespillet mot hendholdsvis Haslum 2 16-14 og Nordstrand 17-9. Runar ble nummer 2 i sin pulje og skulle med det ut i åttendelsfinale mot laget fra nabobyen, nemelig Fram sitt gutter 18 lag. Runar guttene viste muskler mot naboen og vant til slutt 21-12.

Det var klart for Semifinale mot Haslum 1 som Runar har spilt mange kamper mot tidligere og disse oppgjørene har vært gjevne. Runar spilte en strålende kamp som endte 18-12.

I semifinalen var det lenge gjevnt mot Vålerenga, der vålerenga lenge ledet mot Runar, men Runar tok frem et ekstra gir og så seg aldri tilbake før sluttsignalet lød og tavla viste 12-6 og gutta kunne juble for finale.

I finalen var det Randesund som sto på den andre banehalvdelen, laget Runar slo med to mål tidligere i sesongen. Runar satte forsvaret fra første stund og slapp kun inn 2 mål de første 11. minuttene. Runar hadde allerede da festet et godt grep om finalen og spilte godt hele veien inn. Det ble til slutt 20-14 til Runar som kunne hente bøtta med hjem til Sandefjord.