2014 starter med en deilig seier.

Skrevet av lenetrall

Postenligen er i gang, vi starter hjemme med ØIF Arendal på andre siden av banen. Kampen starter,  vi bommer på første kontring får kjapt tak i ballen og Stian putter, 1-0 til hjemmelaget. Det er lenge til vi igjen går i ledelse, ØIF er klare til kamp og sugne på seier. Etter 17 minutter står ØIF med en tomåls ledelse og trenerbenken på haukerød må be om en timeout.  Det blir gjordt to bytter sørlandsgutten Orry Henriksen kommer inn for Robin, og Mario Matic inn for Victor, dette gjør underverk, Mario putter på første mulige og bak forsvaret står Orry som en vegg. Hva han han gjort i 4.divisjon er ubegripelig, med dagens oppvisning holder han lett postenliga nivå. Med fler redninger bakover løper vi inn målene fremmover og går til pause med ledelsen 13-11.

I 2.omgang ser aldri Sandesfjords stolthet seg tilbake, forsvaret fungerer, målvaktene fortsetter å plukke og ØIF sitt forsvar sliter med å få has på vår linjespiller Mike og kantene Stian og Sebbe får hoppe inn fritt fra sidene. Da blir det vanskelig når også Robin kommer inn og plukker Andre Jørgensen sin 7 meter. Kampen ender  29-23, en lagseier til ett strålende fornøyd Runar Sandefjord.

Banensbeste Runar Sandefjord: Orry Henriksen

Banensbeste ØIF Arendal og banens toppscorer : Andre Jørgensen 8

Tobias 7, Sebastian 5, Stian 5, Mike 5, Victor 2, Andre 2, Peter 2, Mario 1