DHK – Runar Sandefjord

Skrevet av lenetrall

2 nye deilige poeng inn på vår konto.

Vi starter greit og leder store deler av 1 omgang. Stemningen er best i Runar leiren der Orry plukker og forsvaret jobber steinhardt, Dramenserne sliter og endrer stadig forsvarsformasjoner for å løse floken.  Med 10min igjen av omgangen  tar vi en timeout på 3 måls ledelse, det viser seg å være Drammen som får mest ut av vår timeout, de klorer seg fast og kan gå til pause med ettmålsledelse 14-13.

Pausen går fort og plutselig er det vi som skal henge etter, Dramneserne drar i fra og har på det meste en ledelse 20-16, det ser mørkt ut for vestfoldingene, vi spiller ujavnt og det lugger både i forsvar og angrep. Med Robin ute med skade er det Orry som vokter målet, kanskje den mest stabile spilleren vi hadde i dag, og det inkludert den 8`ende spilleren bestående av ca 30 supportere på tribunen. Speakeren holder liv i drammens støttespillere og det går trått for oss, Viktor tar affære og setter 2 kjappe, tett etterfulgt av to kjappe fra Riversö, og de siste 18 minuttene skal vi følge hverandre som hund og katt.  Under med ett, leder med ett, uavgjordt og sånn fortsetter det, det er bare å håpe at fløyta går mens vi leder. Mike setter inn 31-32 med bare sekunder igjen, Drammen har avkast når en hodeløs danske får tak i ballen og kaster den lang over sidelinjen…. Rødt kort! Drammen får nytt avkast med 5 sekunder igjen, målvakten blir byttet mot en ekstra utespiller og gutta krutt står klare for å gjøre sitt livs forsvar, skuddet blir avfyrt, forbi hele forsvarsrekken og rett i fanget til en Orry som sitter og venter på ballen !

 

Banens beste Drammen: Nikolaj Mehl

Banens beste Runar Sandefjord: Tobias Riversjö

Tobias Riversjö 10, Mike 6, Victor Skillhammar 6,  Dansken 5, Sebbe 3 og Stian 2