Surt tap i egen storstue..

Skrevet av lenetrall

413 møtte frem på tribunene, det var duket for en kamp mot Haslum som ligger på  2.plass på tabellen. Det skulle bli en kamp av de sjeldene med pågangsmot og vinner vilje fra begge sider av parketten. Frustrasjonene fra begge lagene ble godt synlig da det var vanskelig å forstå hvilken linje dommerne la seg på. Gjestene startet helt klart best, vi hadde vår første målkjenning etter 7 minutter da ledet allerede Haslum 1-4 og disse fire målene skulle være vanskelig og innhente. Et skade forfulgt Runarlag stilte i dag uten Robin Hallberg i mål, han har vært ute i skade de siste kampene Orry Henriksen og Richard Landgaard har holdt fortet stabilt og godt, i dag var det derimot vanskelig å stå i veien for Mamelunds 15 velplasserte baller. Vi fikk et etterlengtet gjennsyn med Christoffer Brännberger som har vært ute med skade i flere måneder. Christoffer er en solid forvarsspiller og har et meget godt samarbeide med Victor Skilhammar. Det tok i dag ikke mange sekundene før Christoffer og Victor viste sitt gode samspill, desverre var Cristoffer litt vel heit på grøten og ble etter kort tid satt ut av kampen. Victor sier etter kampen at det var deilig og ha kammeraten tilbake på banen. Haslum ledet hele kampen selv om det til tider var ett og to måls ledelse var Haslum i dag hakket vassere. Vi bommer på 100% sjanser og mangler litt på redningene bakover.

I dag var det ikke bare kampen om to viktige poeng, Haslums Erlend Mamelund og Runar Sandefjord sin Tobias Riversjö kniver i toppen på toppscore statestikken i Postenligaen. Dagens kamp gikk i Mamelunds favør med ett mål. Statesikken så langt viser at Mamelund(143) leder med dette ene målet hvorav 41 av disse er satt fra 7 meteren, Tobias(133) ligger målet bak med 36 fra 7 meteren.

The Rolling Assistent Ole Andreas sier dette etter dagens kamp: Jeg synes vi er gode i de periodene hvor vi har energi og utstråling i spillet. Da tar vi kontroll over Haslum, vi får jobbe med å holde trøkk, og eget spill gjennom hele kampen, på den måten kan vi vinne resten av kampene. Vi har kommet til et punkt der jeg mener vi kun må fokusere på eget spill og utvikle det for å ta nye steg.

Banens Beste Haslum HK: Målvakt Kristijan Jurisic

Banens Beste Runar Sandefjord: Victor Skilhammar

Mål fordeling Runar Sandefjord: Tobias 14, Stian 8, Victor 4, Mike 2, Christoffer 1 og Sebastian 1

 

Foto: Ida Igesund