Endelig seier i Bergen!

Skrevet av lenetrall

Runar Sandefjord har dårlig statestikk i Framohallen, vi har vunnet en gang på de siste ni kampene i nettopp denne hallen. I dag, 26.Februar 2014 endret vi på statesikken, og for fremtiden.  Optimismen er stor med Christoffer Brännberger tilbake på laget, den gutten kan flytte fjell i denne troppen.  Forsvarspilleren Brännberger er den spilleren angriperen unngår som pesten, og det smitter over på angrepspillet til Runar Sandefjord, Victor Skillhammar har tydelig slitt uten sin makker og i dag var han i sitt ess. Han ble kåret til banens beste nok en gang.

Orry Henriksen sto i dag hele kampen med flere fantastiske redninger, Richard som er kalt inn som super reserve kom inn på en 7 meter og viste sine egenskaper; redning!

En gledens dag i Bergen, med seier 32-30!

 

Neste kamp er hjemme mot Bodø 9.mars klokken 17.