Bodø hjem med ett poeng

Skrevet av lenetrall

Bodø ble ranet og vi kjempet oss til en viktig poeng hjemme mot Bodø søndag ettermiddag. Gjennom hele kampen hang vi etter, og slet med å løse Bodø sitt bunnsolide forsvar mot vår egen målkåte Tobias Riversjö. Når også samarbeidet Skillhammar/Brännberger ble plukket litt fra hverandre gitt det trått for guttene som kjemper om medalje plass. Da var det kanten igjen som ikke hadde for mange mulighetene, Stian Nøsthdal benyttet seg av de mulighetene han fikk og gjorde en solid jobb med 7 mål på 7 forsøk, han avgjorde det hele med bare sekunder igjen av kampen hvor han blir satt inn som den 7ènde utespilleren, med bare 7 sekunder igjen setter han ballen bak en stødig målmann fra Bodø. Nordlendingene gjør et ærlig forsøk på direkte avkast og inn i vårt må,l men dommerne mener tiden er ute! Gutta krutt jubler over ett poeng de kjempet med nebb og klør for i dag.

Den alltid beskjedene Nøstdahl er super glad for at marginene endelig går i Runar Sandefjord sin favør, vi takker Nøstdahl som målgarantist i dag.

Tobias 8, Stian 7(banensbeste), Christoffer 4, Victor3, Sebbe 2, Peter 2 og Mike 1

Bodøs beste spiller var 8målsscorer Stig Tore Moen Nilsen.

Neste kamp er Søndag 16 mars borte i Nøtterøyhallen der Johnny Jensens disipler står klare.

 

Foto: Ida Igesund