Surt ettmåls tap mot en høy aktuell gullkandidat

Skrevet av lenetrall

Runar gutta har tapt kampen om medalje for denne sesongen, det stopper dem ikke fra å gjøre veien enkel for andre medalje kandidater. I dag sto Elverum på andre banehalvdel, de leder postenligaen i dag med ett poeng forran Haslum. Med fullsatt terningen arena var det ikke mye støtte sandefjords utvalgte fikk fra den kanten. Det ble en jevn kamp hele veien, Elverum lå flere ganger med to-tre måls ledelse. Med bare 6 minutter igjen var Victor Skillhammar ferdig med å henge etter, han satte inn sitt vell kjente ekstra gir og tok med seg målkåte Tobias Riversjö på opphentingen, med ett drøyt minutt igjen av kampen setter Chris Abolade Runar Sandefjord i ledelsen 29-30. Gleden blir desverre kortvarig med to raske mål fra Elverum, hvorav den ene fra Elverum sin egen banehalvdel.

Med mange skader i troppen hadde vi i dag med en gammel ringrev i målgården Stig Johanesen, Stig har ikke spilt håndball på to år. I dag dro han på seg Runar drakta for å forsvare haukerødklubben. Når han fikk muligheten på syvmeter i andre omgang, sviktet han ikke. Vel gjennomført av Stig, Velkommen tilbake på parketten!

BB: Victor Skillhammar (kåret av  jury i terningen)

Tobias 8, Victor 7, Chris 4, Mike 4, Peter 3, Sebbe 3 og Mario 1

Neste kamp: RUNAR SANDEFJORD-FALK HORTEN i RUNARHALLEN 26.Mars kl: 19

Foto: Ida Igesund