Runar viste muskler, akkurat som Chris!

Skrevet av lenetrall

Det er duket for siste hjemmekamp i Postenligaen, og Falk Horten står for tur.

Vår rullende assistent Ole Andreas Steen er ikke lenger assistent, den rollen er pr i dag tildelt Marinko Kurtovic. Trenerteamet mener selv de ligner ett tvillingpar, Marinko er oppdatert på alle sosiale medier etter å endelig ha blitt kjent med sin ukjente tvilling. Uansett familieforhold, gutta fikset kampen i dag på det lekreste vis, fler spillerne var innom på parketten og unge Sindre Aho bare 17 år fikk flere mintutter i begge omgangene.

Runar Sandefjord ledet store deler av kampen, muslker og innsats skal det ikke mangle på i dag, det ble tydelig når Chris Abolade låser ned Falk Horten`s største spiller Mohamed Abdelrahman Elbohy i første omgang. Dette satte standaren for at forsvaret skulle settes. Og forsvaret ble satt med Brännberger i spissen nå som forsvarssjefen og kaptein Trevland er ute med skade, trøbblete ble det i 2 omgangen når  Brännberger får utvisning. Ledelsen minker, staffer blir brent og Falk ligger under med tre med to minutter igjen. Gutta fra Haukerød nekter og gi seg og slipper jubelen løs når sluttsignalet går på 30-24.

Riversjö 8, Victor 6, Brännberger 5 (BB), Stian 3, Mario 3, Andrè 2, Chris 2, Sebbe 2, og Peter 1.

 

Foto: Ida Igesund