Velkommen, Johan Zanotti!

Skrevet av lenetrall

Johan Zanotti har takket ja til Runar Hånball sitt tilbud som hovedtrener for elite og rekrutt lag de to kommende sesongene.

Zanotti er for tiden assisterende trener i svenske Lugi som ligger på 4 plass i den svenske eliteserien, og landslagstrener for gutter født 94/95 i sverige.

Zanotti ble i dag presentert på VIP rommet i Runarhallen før dagens kamp mot Falk Horten, Zanotti ble intervjuet over skype av representant fra sportslig utvalg elite Jørn Magne Johannessen, Zanotti kommer til sandefjord 1.juni og får da en brakstart i NM beach håndball allerede 20-22 juni. Zanotti sier han er inspirert av tidligere Runar trener Roger «Ragge» Carlsson, og at vi kan takke nettopp Ragge for at han nå ønsker seg til klubbe. Ragge ledet Runar sitt elitelag i flere sesonger på på 90-tallet og har skrevet seg godt inn i historien på Haukerød.

Zanotti sin håndball filosofi går på tett forsvar, lite mål bakover og forykende kontra. Robin Hallberg som tidligere har spilt for Zanotti gleder seg til å ta opp tråden med den vel tatoverte treneren med høyt engasjement.

Utover håndball interessen jobber Zanotti med leder- og trenerutdanning,  basert på mange års erfaring innen internasjonal og svenske studier samt mange års arbeid med mennesker på ulike nivåer og aldre.

Vi gratulerer Zanotti med jobben, og ønsker han velkommen og lykke til i Runar Sandefjord.