Den rullende perfeksjonisten takker for samarbeidet….

Skrevet av lenetrall

-så langt!

Ole Andreas Steen har siden nyttår vært ansatt som assisterede trener for Runar Sandefjord sitt elitelag. Haukerød klubben har aldri noensinne hatt en så profilert trener, gutten har hatt store oppslag i VG, Sandefjords Blad, Moss Avis, TV2 og NRK.  Oppdraget er nå fullført og Ole sitter igjen med delte følelser.

Den nye trener yndlingen har tatt treneroppdraget meget seriøst. Som selverklert perfeksjonist, har det derfor vært tøft og sitte hjemme i Moss mens Runarherrene har hatt 4-5 samlinger i uken. Ole Andreas sitt ønske om å være tilstede, komme med konstruktiv kritikk, dele sin kunnskap og følge opp alle spillerne individuelt ble vanskelig og gjennomføre. Ole Andreas har brukt timer forran pc skjermen og forberedt seg på kommende motstandere men Marinko har kjørt økter med laget i Runarhallen.

Når det nå har roet seg litt rundt den rullende treneren fra Moss ønsker han å presisere sin Takk til kollega og mentor Marinko Kurtovic. Han mener selv han må rulle langt for å finne en bedre samarbeidsparter, det har blitt mange samtaler gjennom de 3 mnd trenerene har vært kollegaer.

Ole Andreas takker spillere og resten av Haukerød folket for måten han er tatt imot. Nå jobber han lokalt på østlandet. Han har fortsatt ikke spikret kontrakt for neste år, han har flere tilbud han tar stilling til. Gutten er hverken redd eller tam og oppfordre alle som er nysgjerrige til å ta kontakt, han er klar for nye oppdrag.

«Runar vil alltid være i mitt hjerte» Ole Andreas Steen.