Stian og Victor med videre

Skrevet av Henriette Christiansen

Flere biter har i den senere tiden falt på plass for vårt elite lag.

Stian Nøstdahl og Victor Skillhammer har singnert nye kontrakter og er derfor med videre på Runar skuta.

Stian er oppvokst i klubben og en viktig brikke på venstre kant for Runar laget. Han har signert for 2 nye år. Stian som scorte 82 mål i postenligaen forrige sesong, det var kun to stykker som scorte mer en Stian denne sesongen.

Nummer 2 på scoringslista til Runar var Victor Skillhammer med sine 97 mål. Victor har også bestemt seg for å bli med videre og har signert for et år til. Victor kom til klubben før forrige sesong og var en stor bidragsyter.

Laget for neste sesong er ikke helt på plass, men med disse to scoringsmaskinene med videre begynner det å se bra ut.