Nok en ny spiller signert for Runar Sandefjord

Skrevet av Henriette Christiansen

Markus Hagelin har signert for Runar Sandefjord

Markus, født 1989, er linjespiller og kommer fra den svenske eliteklubben Skøvde.

Markus er et «kraftpaket» på 197 centimeter som har gode egenskaper både fremover og ikke minst som 3’er i forsvar. Med Markus på plass har vi funnet en meget god erstatter etter Christoffer Brännberger.

 

Runars påtroppende trener Johan Zanotti uttaler:

Markus er stor, sterk og god til å holde sin sperre. Han er en drømmespiller for alle lag. Han står som 3’er i forsvar med stor pondus.  Med Markus på plass begynner stallen å bli komplett. Jeg er meget godt fornøyd med signeringene klubben han gjort og ser frem i mot å ta fatt på min første trening i morgen.

For ytterligere spørsmål kontakt Jørn-Magne Johannessen – 934 63 777