Sesong forberedelsene er i gang.

Skrevet av lenetrall

Denne helgen har Runar Sandefjord deltatt på Skjærgårdslekene i Tønsberg.

Turneringen er satt tidlig i sesongforberedelsene, laget har i år byttet ut trener samt flere sentrale spillere. Laget har hatt tre treninger med komplett tropp i hall, samt mye løp og styrke som følger med sommertiden.

Denne helgen fikk vi prøve oss mot nyopprykkede Halden, og gamle kjente som Nøtterøy, Drammen og Bodø.  Det var viktig for alle spillere og komme igang, og for treneren å få mer oversikt over hele laget. Alle bidro  igjennom hele helgen, kun Snorre Grading måtte stå over denne runden på grunn av skade.

Guttene  fikk også teste ut sine nye drakter fra Umbro, og skal vi si det selv så vi vakene ut med nytt utstyr.

Sesongen 2014-2015 vil by på mange fine håndball øyeblikk for Runar sandefjord.