Spillerstallen 2014-2015

Skrevet av lenetrall

Kommende sesong byr på nye og gamle navn i Runar Sandefjord sin spillerstall.

Vi vil frem til sesongstart legge ut porttrett av hver enkelt spiller samt trenere og støtteapparat. Aller hyggeligs er det jo når alle kjenner alle i vår egen storstue.

Denne helgen har vi trenings turnering i Runarhallen hvor du får mulighet til å ta en sniktitt på hva denne sesongen kan bringe. Fra fjorårestsesong blir det gjensyn med Sebastian «Sebbe» Lindell, Stian Nøstdahl, Victor Skillhammar, Robin Hallberg, Peter «Dansken» Nielsen og Andre Christiansen

Fra forrige sesong har vi fått ny trener i Johan Zanotti som har stått som ass trener for svenske Lugi i flere år. Spillerplassene til Peder Trevland som har pensjonert seg fra håndballen, Tobias Rivesjô(flyttet til tyskland) og Christoffer Brannberger(gått til haslum) har vi fått inn 3 svenske spillere Andreas Arrman (bakspiller midt), Andreas Thynell (v.bakspiller) og  Markus Hagelin (linjespiller). Fra yngre rekker har vi hentet opp Hermann Gjekstad (h.kant) Sindre Trevland Grini (v.kant), Snorre Grading (bakspiller) og Sebastian Hytten (linje) samt tilvekst av unge talenter fra regionen Mathias Risøy (målvakt) og Ruben Olsen fra Herkules (linjespiller).

Vi håper å se dere i hallen denne helgen, spillerne gleder seg til å møte supporterne og supporterne gleder seg til  å møte spillerne!

Vinn, Vinn der altså!