Fest for håndballfolket i Sandefjord

Skrevet av lenetrall

Søndag, en fantastisk dag i håndballbyen Sandefjord! Det var duket for tredje runde i cupen(NM) , Sandefjord håndball møter Runar Sandefjord i egen storstue Jotunhallen.

Runar stiller men den tynneste stallen, men tar igjen på publikums antallet for lokal oppgjør, det går man ikke glipp av. Nervene preget ikke bare publikum, spillere og trenere søndag, for også dommerne vet hva det betyr når  sandefjords store håndball klubber braker sammen, det bærer kampen preg av gulekort, utvisninger og vanskelige arbeidsforhold for alle spillere gjør at det blir lite flyt i kampen. Likevel startet hjemmelaget best, før folket fra haukerød setter inn støtet. Runar leder mesteparten av kampen, men alle vet at man ikke kimser av lokal oppgjør, så når SH kryper innpå vrir runarfolket seg bekymret på tibunene. I andre omgang er SH helt oppe på uavgjort før Simen Hansen pådrar seg et rødt kort og Runar takker for samarbeidet og løper videre.

Kampen ender til slutt 18-24

Neste runde skal vi besøke Haslum HK