Fjorårets plage= årets glede!

Skrevet av lenetrall

Forrige sesong tapte vi hele fem, 5 ganger for øyboerne i vest, da under ledelse av tidligere Runar trener Vidar Gjesdal som tydelig har hellet med seg i sin gamle hall. I dag med nye trenere og med  mange nye fjes på banen og på tribunen tok vi hevn. 2 poeng i serieåpningen i egen storstue. Hva smaker vel bedre?

Vi er lovet målfattige kamper og ett forsvar som en levende vegg, av Zanotti og hans disipler, i dag så vi grove skisser av hva som kommer, forsvarsjef Hagelin satte klare linjer i forsvaret og ledet resten av veggen med seg. Ingen grunn til å invitere den mannen som har likhetstrekk med Frank Løke opp  til nærkamp, det vil være som å be om bank. Fremmover fikk vi se Arraman sitt beryktede temposkifte, Victor sin vanvittige viljestyrke og  Stian sitt løpspotensiale Dansken leverer som best når det for oss andre ser helt umulig ut, i dag kommer det 8 perler på en snor. Det stemmer nok at vi har en liten vei  å gå før i briljerer som ett samensveiset lag, men inntil det, skal vi spille som i dag med personligheten langt opp på tribuene. Med stolthet for drakta og som ett lag på vei mot noe stort.

Resultat 29-28 (12-14)

Gratulerer Runar Sandefjord med 2 poeng av 2 mulige!

BB Stord HK  og kampens toppscorer: Henrik Knudsen 11 mål

BB Runar Sandefjord : Victor Skillhammer