Tap i Drammen

Skrevet av Henriette Christiansen

Runar Sandefjord gikk på sesongens første tap mot Drammen etter en nervepirrende avsluttning.

Drammen var det førende laget gjennom hele kampen og lå på det meste foran med 5 mål, men Runar Herrene ga seg aldri og viste at de ikke vil være noen kasteball denne sesongen heller.

Fremover på banen var det en stor glede å se at nysigneringen Andreas Thynell viste seg frem som den skytteren alle trodde han var. Andreas banket inn flere mål som gjorde at Runar Sandefjord kom inn i kampen igjen mot slutten av 2.omgang. Thynell noterte seg for 8 mål totalt i denne kampen.

Etter å ha ligget under gjennom hele kampen, Kom Runar forbi Drammen med 1 mål da det gjenstod 5 minutter. Drammen svarte med to raske scoringer. Hjemmelagets keeper gjorde et par avgjørende redninger de siste minuttene som gjorde at Drammen kunne innkassere 2 poeng mot Runar Sandefjord.

Kampen endte til slutt 30-28.

Jakten på nye poeng fortsetter på søndag. Runar Sandefjord tar turen til Nord for å møte Bodø. Her satser vi på at det kun blir en tur og at poengene blir med hjem på flyet til Sandefjord i første forsøk.