Storseier i 2.div

Skrevet av Henriette Christiansen

Torsdag kveld var det sesongstart for vårt unge 2 divisjons lag. Første kamp var borte mot Teie, et lag vi slo to av to sist sesong. Til sesongens første kamp stilte vi med hele 5 debutanter og alle kom godt ut av det.

Da kampen startet var det noe høye skuldre hos våre gutter og vi kom raskt bakpå 2-0. Etter en litt nølene start tok de eldste raskt ansvar og dro med seg de yngste gutta. Vi fikk kontakt og tok sakte men sikkert over kampen. Snorre Grading viste skudd kraft og ble så punkt markert etter 5 min, dette medførte større plass til raske Runar spillere og flere kom til sin rett. Forsvarsspillet ble bedre og bedre og aller bakerst stod en meget god Mathias i målet. Vi gikk til Pause med 14-10 ledelse og gutta følte at de fortsatt hadde mere å gå på.

Annen omgang startet som 1 omgang med litt slurvete spill og upresise avslutninger. Teie tok innpå et par mål føre gutta fikk summet seg. Da strammet gutta grepet og valgte å spille som et lag. Enkle avtaler ble satt i angrep og pasningene bedret seg, samtidig som at tempoet fortsatt var høyt. Forsvarsspillet hevet seg også og det ga våre gutter flere enkle mål i kontrafasen. Etter en noe nølende start på annen omgang hadde vi nå fått full kontroll og vi spilte god håndball. Mot slutten av kampen var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Gutta stod godt samlet gjennom hele kampen med unntak av noen få minutter. Heldigvis var det kun snakk om et par minutter i hver omgang. Gutta klarte å holde god konsentrasjon og høyt trøkk gjennom kampen, noe kun 19 mål bak viser. Med tanke på at vi stilte med et lag som hadde en gjennomsnitts alder på 17,5 år er dette IMPONERENDE!!!  Artig var det også å se 16års gamle spillere smelle til i taklingene mot ringrever som Stein Olav Sando og co.

Runar Sandefjord stile med følgende lag. Mål i parentes.

Mathias Risøy, Richard Felix Lunde, Sindre Trevland Grini (10), Karl Norvik (4), Hermann Gjekstad (4) Thor-Edvin Moe (7), Snorre Grading (2), Erlend Ramberg (1), Joakim Strand Hansen (1), Sebastian Hytten ( 3), Karsten Skinnarland Enoksen (1), Herman Seeberg Holsvik

Toppscorer Teie:

Stein Olav Sando 5

Dommere:

Even Rosøk Dahl og Petter Hellerud.  (Full kontroll på en kamp som kun ga 1 utvisning til hvert av lagene)