Tap i Bodø Spektrum

Skrevet av lenetrall

Søndag tok Runar Sandefjord den lange turen til Bodø for å knuse bodøværingene med Børge Lund i spissen.  Alt gikk ikke helt som planlagt.

I 1. Omgang kom Bodø  best i gang, vi lå likt på 1-1 så føk de videre, likevel var denne omgangen vår klart beste i dag,  til pause ledet bodøværingene kun med ett mål 15-14. Bodø har alt brukt to timeout, noe som tyder på frustrerte trenere fra nord.

I pausen legger vi plan for å dra i land poengene men planen er ikke like lett å gjennomføre Vi gjør for mange feil som Bodø vet og utnytte med kontra. I etablert spill henger vi godt med, men er ikke disiplinert nok til å bruke det til vår fordel. Avslutningen kommer for tidlig og ikke godt nok plassert.

Dansken, Peter Nielsen fortsetter å sette målene. Fremmover i dag ble han Runar sin toppscorer med 6 mål, tett etterfulgt av Victor og Stian sine 5, Arrman satte 4, Thynell, Gjekstad og Hagelin satte ett hver seg.  Og for første gang på scoringslista i eliteserien Karsten Enoksen den høyreiste strekspilleren fra gutter 16 fikk 2 fulltreffere i slutt minuttene av kampen.

Karsten  selv sier dette etter kampen: Bra innsats av gutta, men det holdt desverre ikke mot et hjemmesterkt Bodø. Synd jeg fikk mine første mål i en slik match, men fantastisk morsomt forde! Vi kommer sterkere tilbake!

Vi ser stadig mer samspilte Runargutter og gleder oss til neste utfordring i Nadderudhallen onsdag.

Vi sees!