Kjedelig tap etter sterk jevn kamp.

Skrevet av lenetrall

Nå begynner bitene å falle på plass, vi blir sterkere og sterker for hver dag som går. Forsvaret sitter litt mer for hver kamp, angepet begynner å ta form, Hallberg er i ferd med gå helt opp i det å faktisk være en levende vegg. Det er en fryd å være supporter, se hvordan vi stadig kommer nærmere en sterk samspilt tropp.

I dag var det Elverum som gjestet Runarhallen denne siste dagen i høstferien. Mens folk satt i kø hjem fra høstfjellet fikk vi gleden av å beskue et stadig sterkere Runar Sandefjord. For i dag lå vi likt med Elverum hele kampen, når det sto 10 min ut i 2.omg viste tavlen 20- 20, da strammet Elverum grepet mens vi ble halsende etter. Plutselig var det en fire – fem måls ledelse, i håndball er ikke dette en avskrekkende ledelse å ta igjen. Vår høyreiste bakspiller Thynell sier vi må sette de enkle målene, hundre prosent sjansene,  de gir energi og får spillet til å gli litt lettere. I dag må vi kjempe for alle de 25 målene og  det blir tungt. Vi blir hengende bakpå, og må hele tiden jage sier Lindell etter kampen.

Arrmann som stadig vokser i playmaker rollen mener vi gjør årets beste kamp,  men skyter Elverums målvakten god, noe som igjen blir psykisk tungt for oss.

På slutten velger vi å sitere «Arrmann» ;  Det ser bättre ut på träningarna och jag lovar att vi börjar vinna snart 😉

 

foto: Ida Igesund