Nytt tap i Framohallen

Skrevet av lenetrall

Det er tunge tider på Haukerød, sårt ønskede poeng lar vente på seg.

I dag kom nok en nedtur mot Fyllingen Bergen ledet av tidligere Runar trener Vidar Gjesadal. Vi spilte jevnt med Bergenserne fra start til slutt, men mangler når signalet går to mål for å ta med poeng tilbake over fjellene.

«Vi står ganske bra bakover og slipper inn 23, men blir stående og stange fremover, og blir hengende etter. Vi kjemper bra hele kampen men klarer ikke bikke kampen til vår fordel» sier en skuffet Sindre Trevland Grini når han igjen er tilbake i Sandefjord.

Zanotti startet i dag meg flere unggutter på banen, en som tok vare på muligheten i Bergen var hardt skytende André Christiansen.  Gutten som har spilt alle undomsårne i elite stallen til Runar Sandefjord, endte i dag på 5 mål . André sier etter kampen « Jeg er godt fornøyd med kampen, klarte og slippe meg løs, og føler at jeg gjør det bra, men det er jo ikke så morsomt å gjøre det bra når vi taper…»  kun Andreas Arrman satte flere mål en André med hele 6 nettkjenninger. Andreas Thynell satte 5′  Så ble det ett på Victor, Hermann, Stian, Peter og Markus.

Neste kamp er  19.10 kl: 18 hjemme mot nyopprykkede Halden Topphåndball, som hittils har vunnet over Nøtterøy og Bækkelaget hjemme i egen storstue.