Dårlig start preget kampen.

Skrevet av lenetrall

Når dommeren i dag blåste i gang kampen var det kun østfoldingene som hadde kommet opp av sengen. Slik kunne det hvertfall virke for de fremmøtte tilskuerne til dagens Grundigligaen oppgjør mellom Runar Sandefjord og Halden TH i Runarhallen. Etter 10 minutter hadde vi kun satt en ball bak Halden sin målvakt, Halden derimot lå hele 7 mål forran.  Dette ble et forsprang vi aldri klart og og innhente, Zanotti prøvde seg med de to timoutene han hadde tilgjengelig for å korrigere og hjelpene guttene ut av uføre. Til pause ledet Halden 11-17. Etter pausen viste kaptein Skillhammer at det ikke er lov og gi seg, det ble allikevel for tungt og innhente Haldens glade gutter i dag.

Peter 6, Arrman 5, Victor 3, Stian, Sebastian, Markus og Thynell satte 2 mål hver mens Andrè lurte i dag inn en ball.