Phu…

Skrevet av lenetrall

En fantastisk start, som hadde alt; overskudd, guts, fart og spill med overbevisning. 1-4, 4-7′ slik fortsatte måltavlen i Skedsmohallen i Runar Sandefjord sin  favør. Forsvaret var ikke lett og lure og bakertst sto en Hallberg klar for det som måtte komme. Arrman, Skillhammer og Nøstdahl hadde alle en fin omgang der de klarte og putte, og stadig laget trøbbel i Lillestrøm sitt forsvar. Til pause lyste tavlen 9-15

Pause passet dårlig i dag, for det vi fikk til å fungere i første omgang kvalte Lillestrøm fra start i 2.omg. De enkle målene ble et saga blått, og fintene fra våre bakspiller ble drept før bevegelsen ble satt i live.

Kommentarer fra meget skuffa spillere i dag egner seg ikke på trykk.

Ny mulighet får vi hjemme 9 november da kommer naboen Nøtterøy, frem til de ligger vi i hardtrening.

Vi sees i hallen !