Endelig 2 nye poeng

Skrevet av lenetrall

Vi har ventet, vi har kjempet. Idag klart vi endelig å snu trenden. Nøtterøy annkom i dag Runarhallen med ett mål, ta med to poeng hjem til øya. Det var ikke var lite kompatibelt med Idrettlaget Runar Sandefjord sin plan. For i dag skulle vi reise kjerringa, og i dag SKULLE poengene bli igjen på Haukerød.

Nøtterøy startet helt klart best, og vi var litt der vi har vært, lite fart, lite vinnerinstinkt og alt litt nesten.  Til pause sto det 13-15 på måltavlen. Laget som kom ut etter pause hadde helt klart ett annet tempo og et mål for kampen; vinne. André Christiansen startet omgangen med 4 strake målkjenninger og ble Runars nest sporene spiller. Flere av unggutten viste i dag at de har mye å by på i årene fremmover, Herman Gjekstad, Sindre Grini Trevland og Snorre Grading gjorde alle jobben godt mot Nøtterøy. Andreas Arrmann skapte hodebry for Johnny Jensen og hans disipler med hele 12 mål. Selv er han fornøyd med innsatsen og mener det er med på å styrke selvtilliten etter å ha forlatt den svenske toppserien.

Herman Gjekstad er stor fornøyd etter mange minutter på banen; vi har spilt mange jevne kamper, og endelig var det vi som fikk poengene. Utrolig gøy med spilletid idag og ekstra deilig når det blir seier. Endelig får vi betalt for arbeidet vi har gjort.

Kaptein Skillhammar berømmer gutta for temposkiftet mellom første og 2 omgang, i dag slutter vi aldri og kjempe!