Tap i Nadderudhallen

Skrevet av lenetrall

Nok et tap på oss i dag, Haslum satte tidelig spikeren i kista med flere kjappe scoringer i 1.omg  mens vi gjør det til vår oppgave og bygge selvtilliten til Haslum sine to målvakter.

Sårbar stall som vi har,  fikk vi i dag merke det med både Andreas Thynell og Markus Hagelin ute med skade. Vi kan derimot glede oss over fremgangen og samspillet vi merker i troppen, også våre unge fremadstormende gutter som på benken sitter og venter på muligheten. De siste kampene har disse guttene kommet som friskt pust inn i kampene.

Sindre Trevland Grini gjorde i dag god figur fra kant. Selv synes han det er gøy med spilletid, og at det er viktig å gripe sjansen når han får den. Etter kampen skriver Sindre:  Føler jeg har fått god utvikling i løpet av sesongen Gjorde mitt beste i dag, men var ikke godt nok.. Får bare trene videre 🙂

Vi kommer tidlig bak og kampen er punktert tidlig. Vi bommer alt for mye fremover og scorer 1 mål på 11 min eller noe…  Det er gøy å spille og få det til.  Mot Nøtterøy fikk jeg det virkelig til og er godt fornøyd med egen utvikling og innsats. sier Mathias Risøy som kom til Runar Sandefjord før sesongen for å vokte målet sammen Robin Hallberg.

Neste kamp er hjemme mot Bækkelaget Søndag 23 nov klokken 18

Vi sees i hallen.