Hjemme seier i Runarhallen

Skrevet av lenetrall

Takk for to nye poeng gutter!

Idag var det Bækkelaget som gjestet Runarhallen. En viktig kamp for to lag som kjemper i nedre del av tabellen. Lagene spilte jevnt igjennom hele første omgang  det var kun ett eller to mål som skilte. Mot slutten av omgangen mistet vi noen baller og Bækkelaget prøvde seg på noen enkle mål,  Robin Hallberg hadde ingen planer om å gjøre det lett for Oslo guttene og viste seg igjen som en levende vegg.  Fremmover var det Hagelin, Skillhammer og Arrman som førte ann.

Dagen toppscorer var Sebastian Lindell,  idag var han tilbake med mål fra så og si umulige vinkler. Returløp mens håret står horisontalt etter ham, armene rett ut mens han jubler og girer opp publikum. Når vi i dag spør den beskjedne svensken om han er fornøyd med 10 mål, retter han fokuset mot sine kollegaer:  Hele laget gjør en strålende innsats og framfor alt Robin gjør en strålande kamp. Uten han i første omgang kunne det gått galt. Så må jeg takke alle i publikum. Uansett om det ikke var så mange så hørtes de godt hele kampen og det hjelper.  

Vi er ikke helt fornøyde med svaret, og spør igjen om han er fornøyd med 10 mål: Alltid gøy å score mange mål, og jeg er veldig fornøyd med min innsats, men mange som bidrar idag og det er veldig gøy. 

Kampen ender i dag 33-27.

Sindre Walstad har kommet inn som ass. trener for Runar Sandefjord, han har deltatt på treninger de siste par ukene og hadde sin første kamp på benken borte mot Haslum. Han er en god sparring partner for Johan. Skillhammar og Nøstdahl er godt fornøyd med trenerteamet og føler at målvakten blir fulgt opp av Walstad som -har lang erfaring i inn og utland som målvakt.

Neste kamp er 30. nov borte mot ØIF Arendal.