Kun fem mål bak serieleder. Vi er så nær…

Skrevet av lenetrall

Marinko sine nye disipler ble søndag for sterke for Runar Sandefjord, til pause sto det 17-13 i Sør Amfi og med sluttresultatet 31-26 ble det tap for folket fra Sandefjord.

Runar har de siste kampene vært trege i starten, og har derfor havnet bakpå tidlig. Dette skjedde også i dag, men når vi først våkner henger vi med de fleste. I dag gjør vi en av våre beste kamper med Zanotti ved roret.  Vi står tett bakover og er farlige fremmover med en kreativ Arrman og farlig målekåte gutter på alle spilleplasser.  ØlF Arendal sin målvakt sto i dag veldig bra og laget trøbbel i rekkene for oss.

Dette melder Markus fra bussen hjem fra Arendal: Vi kom under från start och fick kämpa för att hänga med. Vi gör en ganska go kamp men får ikke träff bakåt eller tillräckligt många räddningar för att vinna. Väldigt surt. Markus har de siste kampene slitt med ett dårlig kne, han melder at det er på bedringens vei og trener nå mye styrke for å bli helt rehabilitert.  Vi krysser alle fingeren for at kneet er helt på plass når vi reiser til Stord om litt over en uke.

Unggutten Andrè har nå etablert seg fast i elite laget på Haukerød, han sitter igjen med samme opplevelse som Markus og sier :Vi spiller ganske godt og føler vi henger bra med, men får en dårlig start hvor vi blir hengende bakpå.

Neste kamp er borte mot Stord, om du ikke har tid i førjulstiden til å gjeste øya Stord kan kampen nytes på TV2 sumo. Skulle du ikke ha noe abonnement her kan du kontakte Simen på Simen@ilrunar.no så hjelper han deg med det, og da til en egen Runar pris.

Neste hjemme kamp spiller vi Søndag 14 desember, Andrè oppfordrer alle til å komme til kampen, vi har nemlig gjenoppreist FORTET og har planer om å sende Tobias Glemming og hans lagkammerater hjem til Buskrud med kun svett treningstøy.

Vi har vunnet de to siste hjemmekampene og har ikke tenkt til og tape neste heller! –Andrè