Perfekt, 2 poeng borte mot Stord.

Skrevet av lenetrall

Onsdag reiste Runar Sandefjords håndballgutter den lange bussturen til Stord for å gjøre adventstiden på øya grell for øyboerne. Som tenkt så gjort!

Seier med 5 mål passer guttene fra Haukerød helt perfekt, nå har vi tatt ett hopp på tabellen og ligger på 8 plass av 12 lag.

Første omgang var det skikkelig gøy og være kantspiller fra Sandefjord, Robin hadde flere redninger som ga kontringsmuligheter for løpsglade Sebastian og Stian.  Stord ble så fortvilet i først omgang at de måtte benytte seg av to timeout for å samle troppene, til stor hjelp var det ikke for til pause ledet vi 10-15.

Etter en liten pust i bakken stokket det seg for Runar, forsvaret til Stord var tett og bakerst sto en vrien målvakt. I denne perioden brant vi 3 straffer! Så, våknet Robin etter pausen, Hagelin vekket forsvaret vårt, og Sebastian fortsatte å løpe kontringer. Dagens kontringskonge satte i alt 9 baller i nettet. Etter kampen ble han av en lokal jury kåret til banens beste spiller.

Vi spurte Sebastian , hvem var best i dag? Robin uten tvil!!! Han reddet oss flere ganger! 

Robin igjen svarer Kul att höra. Sebbe var vass själv! Sen är Hagelin tillsammans med Viktor och Kapola i försvaret stabila 

Ikke lett å finne helter altså, derfor trekker vi slutningen at dette var en lag seier.

 

Søndag er det kamp i Runarhallen klokken 18, Drammen kommer til kamp.

Dette sier Robin om den kommende kampen:

Matchen på söndag blir som alla kamper i det här läget så klart viktigt. Intressant att mäta krafterna mot Drammen nu när båda lager har satt sina spel till skillnad mot när vi möttes i början på säsongen då båda hade haft lite rotation