Banens beste: Veggen, Hallberg!

Skrevet av lenetrall

Søndag var det Drammen HK som gjestet Runarhallen for kamp i Grundigligaen. Etter en stor fin seier på Stord forrige onsdag var guttene fra Sandefjord klare for å fortsette poengsankingen.

1.omgang var det jevnt i kampen mot Drammen som for tiden ligger på en 6.plass med 14 poeng. Det var gjestene som startet mål festen med Drammens beste spiller, strekspiller Henrik Jacobsen.  Men vi slapp aldri Drammenserne langt forran for i egen hall er det vi som skal vinne. Til pause sto det 11-10 til hjemmelaget André Christiansen var tidlig heit på målet i først omgang, noe Dramenserne fikk gjort noe med etter pause.

2.omgang var det jevnt helt i starten når hjemmelaget så begynte dra i fra etter fler kanon redninger av Robin Hallberg endret Drammen forsvaret med å legge ut merke på Arrman og Skillhammar. Det hjalp lite, for bak sto fortsatt Robin og han kunne de ikke legge merke på. Hallberg eller Veggen som speakeren kalte han ved kampens slutt hadde i dag 48 skudd mot seg, 25 av disse møtte veggen… . Den mest spektakulære legger vi her med saken som ren skryt av Robin Veggen Hallberg    https://vine.co/v/O69LV1WBzng

Etter kampen spurte vi Hallberg; Hvordan har dagen på jobb vært? Kul dag!!  

Kaptein Skillhammar serverte rene ord for penga: Fantastiskt kul att Robin står så bra i mål! Och jävligt skoj att vara på vinnarspåret!

Sebastian 7, Andreas 7, André 5 , Peter 4, Stian 3, Victor 1, Petar 1  og Marcus 1.

Allerede Onsdag kommer Bodø  til Sandefjord for å vise krefter, da håper vi å se nye reddninger det lukter svidd av.

Kom på kamp gå ikke glipp av en Vegg i aksjon!