Surt tap

Skrevet av Henriette Christiansen

Nok en gang ble den en jevn affære mot Bodø. Det var Bodø som best i gang, men Runar Sandefjord lot aldri Bodø komme for langt unna, men det var en mann våre gutter aldri fikk helt taket på, nemlig Binai Aziz som ved kampslutt sto med 14 kasser.

Etter første omgang sto det 8-12, men i starten av 2.omg tok Victor Skillhammer ansvar og hentet inn forspranget til Bodø nærmest på eget ansvar med 3 mål og sørget for en straffe som Peter Nielsen satte kontant i mål. Etter 12 minutter ut i 2.omgang var forspranget hentet og det sto likt 17-17. Derfra og ut fulgte lagene hverandre hele veien.

Det holdt riktig nok ikke helt inn etter at kampens store spiller Binai Aziz scorte det avgjørende målet 2.minutter før slutt. Runar Sandefjord hadde muligheten til å skaffe uavgjort men klarte ikke å komme til den store muligheten og det hele endte 22-23 til Bodø som stakk av med begge poengene.

Runar Sandefjord ser derimot til å være på bedringens vei og ligger ikke på latsiden. 27.Desember tar gutta turen til Elverum for å kjempe om 2 nye viktige poeng.