Hallberg fortsetter som en vegg!

Skrevet av lenetrall

Endelig er ferien over og Grundigligaen tilbake med brask og bram. I ferien har ikke guttene fra Runar Sandefjord ligget på latsiden, gutta har hatt knalltøff treningsperiode og har gledet seg stort til å komme i gang. Søndag dro vi til Halden for å møte nettopp Halden Topphandball.

Turen gikk som planlagt bortsett fra selve kampen.

1. Omgang ble dagens beste med en Hallberg som ikke hadde planer om å gjøre dagen enkel for Haldenserne. Likevel var det de som kom best i gang fra start, Arrman satte Runar sitt første mål når tavlen viste 10.35. Da lå Halden foran med fire mål. Dette skulle ikke skremme dagens toppscorer for Runar Andreas Arrman, til pause lå vi likt med vertskapet 11-11.

2. Omgang var det kun Hallberg som holdt stand for oss, fremmover klarte vi kun å sette 5 mål….mye tyder på at treningene i tiden fremmover byr på angrepsspill.

Godt vi hadde en fantastisk målvakt i Robin i dag, hvis ikke hadde dette blitt enda verre! er kommentar fra spillerbussen etter kamp.

Hermann Gjekstad og Mathias Risøy er klare når det kommer til neste kamp mot Fyllingen Bergen og Vidar Gjesdal. KOM PÅ KAMP står vi sammen vinner vi!