På rett vei

Skrevet av lenetrall

Runar Sandefjord er igjen med i krigen om plass i sluttspillet.

I dag valset de over Lillestøm som ligger farlig nær 1. Divisjonspill neste sesong. Sist vi møtte Lillestrøm tapte vi knepent med ett mål,  dette skulle revansjeres i egen hall og det gjorde gutta til gangs.  Kampen startet med Lillestrøm’s Egil Holmstad sin prikkskyting. Ett mål ble til 9 fulltreffere og gjorde ungutten til dagens toppscorer. Forsvaret som møtte hjemmelaget var offensivt og litt uvanlig i norsk herrehåndballen, men i stede for å la seg stresse av forsvare startet gutta en kreativt og meget underholdene angrepsspill. Kantspillerne Stian og Sebbe har fått litt andre arbeidsoppgaver med Runar Sandefjord nye angrepspill. Det har blitt mye mer trykk og veldig gøy å være kant de siste kampene bekrefte Stian etter dagens kamp. Starten av kampen var Sebbe en av lokmotivene i laget og ofte nest sist på ballen. Etterhvert meldte flere spillere seg på, Arrman ble Runars toppscorer med 8 mål. Hakk i hæl kommer Herman Gjekstad som var iskald fra straffemerket med 7 mål av 7 mulige! Mathias Risøy benyttet muligheten til å vise seg frem når han ble byttet inn for Hallberg midt i første omgang, han ble stående resten av kampen og gjorde kampen trøblete for Lillestrøm sine utespillere.

Kaptein Skillhammer sier dette etter dagens seier: -Syns vi visar hur bra vi är idag, alla som spelar levererar og det är så vi må ha det i resten av kamperna! Veldig gøy att Herman er så flink og gör mål på alla straffar! Veldig bra laginsats idag!

 

Stian har alt rettet fokuset mot kommende helgs kamp mot Nøtterøy, han oppfordrer alle til å komme å heie, lokaloppgjør er alltid god underholdning.