TO fantastisk nye poeng!

Skrevet av lenetrall

Søndag var det duket for lokal oppgjør mot Nøtterøy Håndball i Nøtterøy hallen. Runar Sandefjord har dårlig statestikk borte mot Nøtterøy. Nå var tiden kommet til å endre de negative tallene. Etter at Runar fikk kniven på stupen, et nedrykk var farlig nær har gutta levert så det holder.

Kampen i dag var jevn fra start til slutt, 1.omgang fulgte lagene hverandre helt fra start til slutt, til pause ledet Runar med tre mål. I pausen ga Johnny Jensen gutta klar beskjed om hva som måtte til for å redde Nøtterøy sin plass i Grundigligaen, 2. Omgang innhentet Nøtterøy forspranget og det ble igjen en tett kamp Runar Sandefjord skulle vinne.

Runar Sandefjord har den siste tiden vist ett nytt angrepspill som er svært publikumsvennlig, kantene er ikke lenger bare kanter, nå ser man Sebastian midt i motstanderens forsvar, mens Stian ligger og lurer på linja, dette var nok Nøtterøy godt forberedt på. For i dag var det Markus Hagelin de undervurderte. Markus fikk i dag fem baller inn bak Nøtterøys målvakt, og laget en drøss med syvmetere som han sendte videre til Herman Gjekstad. Og for Herman er syvmeter det samme som mål, den unge lovende kantspilleren leverte nok en gang 100% på mulighetene han fikk.

Markus Hagelin ble kåret til banens beste og sier dette etter kampen:  Det var kul att det gick bra för mig och för laget. Det var en go stämning i hallen. Hela laget krigade i 60 minuter, även fast andra omgång inte var lika god. Det ska vi ta med oss till kampen på Onsdag mot Haslum.

Thynell som er ute med skade resten av sesongen så dagens kamp fra tribunen, dette er hans kommentarer: Vilken fantastisk moral vi har, vi krigar fast vi ligger under och tar oss tillbaka och vinner kampen. Jag är stolt över gutterna och känner att vi är på gång ordentlig nu. Hoppas och tror vi slår Haslum på Onsdag med Thomas Numme i spetsen.

Spillerne vi har vært i kontakt med i dag berømmer publikum for fantastisk støtte, nå gleder de seg til full hall onsdag når vi møter Haslum hjemme , og lagets nye sleggekaster Thomas Numme skal debutere.

Etter fredagens Senkveld med Thomas og Harald har vi all grunn til å stole på at Nummis er selveste jokeren for den viktige kampen onsdag.