Rekken er brutt

Skrevet av Henriette Christiansen

Før kampen i Oppsal Arena sto Runar Sandefjord med fire strake seiere, men etter å ha sikret nok en sesong i grundigligaen og sluttspill plass hjemme mot Haslum sist gikk luften ut av ballong for Runar guttene som tidvis ble spilt ut av hallen av et motivert Bækkelaget som fortsatt spiller for å sikre plassen i Grundigligaen.

Kampen startet dog best for Runar det de tidlig gikk opp i ledelsen, men derfra og ut var det Bækkelaget som førte ballet helt til slutten.

Bækkelaget Målvakt var i det umulige hjørnet og var som en vegg i store deler av kampen. Johannes Hippe hadde stilt inn skuddarmen og satte hele 13 baller bak Runars målvakter.

1.omgang var jevn, men Bækkelaget gikk til pause med 14-11. 2.omgang var derimot en omgang som Runar gutta helst vil glemme, der det hele endte 38-22.

Victor Skillhammer ble Runars Toppscorer med 5 mål.

Debutant

Runar hadde med seg en ung debutant på dagens kamp, nemlig Thor Edwin Moe som fikk være med de store gutta på kamp i Oslo. Det ble desverre ikke mulighet til å komme på banen for Thor Edwin, men det er alikevel stort for en ung gutt å få være med på benken.

 

Gullkampen lever

Øif Arendal og Runars tidligere trener Marinko Kurtovic hadde idag mulighet til å sikre seriegullet på hjemmebane i sør amfi. Arandal gjorde jobben selv, men Bodø tok 2 poeng borte mot Haslum. Det vil si at gullkampen skal avgjøres i RUNARHALLEN onsdag 25.Mars klokken 18.00! Med seier mot Runar blir det gullfest for Arandal i Runarhallen.

Med et Arendal som jakter gullet er det duket for en god kamp i siste serierunde. Runar gutta er klare for å gjøre jakten vanskelig for vår gamle trener og hans Arandal.