Gullkampen avgjøres i Runarhallen Onsdag!

Skrevet av Henriette Christiansen

Selvom Runar Sandefjord allerede har sikret spillet i Grundigligaen også neste år, er det flere lag som fortsatt har mye å spille for. ØIF Arendal jakter nemlig gullet. Vår tidligere trener Marinko Kurtovic har gjort en god jobb med guttene fra sør og har allerede tatt hjem cup gullet. Sørlendingene har gull lukta langt inne allerede en dag før kampen.

Runar gutta er de enste som kan ta fra Arendal gullet og det har de tenkt til å gjøre. Etter det kjedelige taper mot Bækkelaget sist har gutta lyst på revansje og vise hvor gode de egentlig er. Det er kun Runar som skal feire gull i Runarhallen.

Ordkrigen startet allerede i helgen da Marinko Kledde av vår egen Johan Zanotti. Du kan lese intervjuet her :

http://oifarendal.no/2015/03/22/marinko-klar-av-runars-trener-zanotti/

Zanotti er ikke kjent for å la noe ligge urørt og fulgte opp med å kalle Marinko for en nervøs hund før møtet på onsdag.

http://oifarendal.no/2015/03/22/for-kampen-zanotti-sammenligner-marinko-med-en-nervos-hund/

De to kamphanene legger idag siste hånd på verket før den viktige kampen og Marinko hadde mer på hjertet. Han utfordret nemlig Zanotti til et godt gammeldags veddemål, der Marinko skal lufte hunden til Johan i en uke hvis de taper. Skulle Arendal vinne kampen foreslår Marinko å barbere bort alt skjegget til Zanotti.

Johan har svart  Marinko på facebook og ber han komme på noe bedre før onsdag.

 

Det gjenstår å se hvem av de to topptrenerne som vinner kampen til slutt.

Arendal har meldt sin ankomst og har mobilisert sine venner til å ta turen til Runarhallen onsdag kveld. Det er meldt om 600 supportere fra det glade sørlandet.
En ting er helt sikkert:

DET BLIR EN LANG TUR HJEM TIL ARENDAL MED SØLV !

 

Kampstart 18.00!