Møter ØIF Arendal i Sluttspillet

Skrevet av Henriette Christiansen

Kun få timer etter gullet ble delt ut i Runarhallen onsdag ble det klart at ØIF Arendal valgte Runar Sandefjord til ny dyst i sluttspillet.

Sluttspills modellen er lagt om og de lagene som var best plassert etter serien fikk velge hvem de ønsket å spille mot i sluttspillet. Øif vant kampen onsdag og ønsker med det å gjenta bedriften i sluttspillet. Tabellen messig var Runar Sandefjord det dårligst rangerte laget Øif kunne velge, men ingen kamper spilles på forhånd.

Første kamp spilles i Runarhallen 12.April, før det spilles kamp i Arendal 19.April. Skulle det stå 1-1 i kamper etter disse to kampene, spilles det en ny kamp i Sør amfi 22.April. Det beste laget etter 3 kamper vil da gå videre til semifinale i Sluttspillet.

Vinneren av sluttspillet får Champions League plassen !