Seier mot seriemesteren !

Skrevet av Henriette Christiansen

Sluttspillet ble kastet i gang søndag kveld. For snart 3 uker siden tok ØIF Arendal seriegull i Runarhallen. Denne søndagen fikk et helt annet utfall ! Det var nemlig Runar Sandefjord som stakk av med seieren etter 30. spilte minutter i Runarhallen sto det 24-20. Første stikk gikk derfor til Runar og Johan Zanotti over Marinkos Gutter fra sør.

Sluttspillet spilles som en best av tre serie, det vil si minimum to kamper til for Runar. Vinner Runar neste kamp som spilles i Arendal på søndag kan de allerede da slippe jubelen løs, da vil de være klare for semifinale i sluttspillet. Skulle derimot Arendal stikke av med seieren på søndag, vil det bli spilt en siste kamp i Arendal påfølgende onsdag.

Kampen hjemme i Runarhallen i går, søndag var en spennende kamp, Runar tok tidlig føringen i kampen og ga den aldri fra seg. Det sto likt til pause, 11-11.

I 2.omgang dro Runar Sandefjord litt i fra, men sørlendingene ga aldri opp. Med flere gode redninger fra Robin Hallberg i Runar målet, sammen med et kompakt forsvar med Markus Hagelin i spissen kunne Runar Sandefjord slippe jubelen løs.

Hermann Gjekstad er et sikkert kort fra 7.meterstreken og fortsatte der han har vært gjennom store deler av sesongen. Hermann satte 6 av 7 straffer bak Arendal målvaktene.

Semifiale plassen kan avgjøres søndag 19.April i Sør Amfi, det er plass i Champions League neste sesong det spilles om. Runar gutta har uttalt: – Det her i sluttspillet vi skal være gode, det er der alt avgjøres!

Vi oppfordrer alle til å ta turen til Arendal først kommende søndag!