Slo ut seriemester og cupmester

Skrevet av Henriette Christiansen

Vi vil ikke gå så langt som å kalle det en sensasjon, men vi var «under dogs» i kvartfinalen i sluttspillet.

Onsdag kveld var det duket for fest i Sør Amfi. Runar tok turen ned til sørlandet i den tredje og avgjørende kvartfinalen i sluttspillet. Etter to jevnspilte kamper, sto det 1-1 i kamper. Vinneren av kampen onsdag tok seg til semifinale.

Det var en skikkelig forsvarskamp, med få mål og mange redninger. Runar startet best og ga aldri fra seg ledelsen. Runar Sandefjord bet tennene sammen og kjempet seg til 23-20 seier borte mot ØIF.

Robin Halbberg er ute resten av sesongen med en kneskade, etter at han skadet seg tidlig i kampen på søndag. Det betyr at Mathias Risøy må ta steget opp. Onsdag var det nettopp Risøy som sto bakerst å plukket ball etter ball.

Peter Nielsen reiser tilbake til Danmark etter sesongen, men har ikke begynt å tenke i de baner riktig enda. Peter silte en strålende kamp for Runar Sandefjord og viste at det forsatt er trykk i børsa med 7 fulltreffere.

Med seier betyr det at Runar Sandefjord spiller semifinale mot Bodø!

Første kamp spilles hjemme i Runarhallen førstkommende søndag 26.04 kl. 1900!

 

Vi håper alle tar turen opp i hallen!

Vi har mulighet til finale i sluttspillet!!