Feide Bodø av banen i første semifinale!

Skrevet av Henriette Christiansen

Søndag spiltes første semifinale i sluttspillet. Runar Sandefjord hadde allerede slått ut Seriemester og cupmester Arendal en uke tidligere og var klare til å gå i krigen med Bodø søndag kveld. Akkurat det gjorde også Runar, som spilte en meget god kamp i Runarhallen.

Bodø ledet kun i starten av kampen før Runar tok føringen, den ga de heller aldri fra seg. Til pause sto det 18-8 Til Laget fra Haukerød, etter strålende forsvarspill noe som igjen førte til gode kontringer og ankomster.

Bodø yppet seg litt i starten av 2. omgang, men kom aldri nærmere enn 7 mål.

Robin Hallberg ble skadet mot Arendal i 2. Kvartfinale, noe som betydde at unggutten Mathias Risøy rykket opp som 1. målvakt. Det er godt å se at Runar har to habile målvakter. Mathias gjorde sakene sine godt mot Arendal og kronet det hele med kjempe spill mot Bodø og ble kåret til Runars beste spiller av den lokale juryen.

Viktor Skillhammar viste frem skuddarmen til gangs og Bodøs målvakter fikk aldri helt taket på han. Han endte med hele 10 nettkjenninger.

Mathias Bredmose som er født i 1998 fikk muligheten til å være med da Robin Hallberg måtte kaste inn håndkle for sesongen. Unggutten fikk også muligheten de siste minuttene av kampen og vartet opp med 2 flotte redninger mot slutten.

Selvom ikke målforskjellen har noe å si i semifinalene gir det god selvtillit å vinne med 13 mål mot serietoern.

Neste kamp spilles i Bodø 6.mai klokken 18.15, med seier her vil Runar være klare for finale. Med tap blir det nok en tur til Bodø for en avgjørende kamp 10.Mai