Nacor Medina signerer 2 års kontrakt med Runar

Skrevet av Henriette Christiansen

IL Runar har signert ny spiller:

Nacor Perez Medina

Nacor, født 1988, er midtre bakspiller og kommer fra Drammen Håndballklubb.

Nacor er en meget godt playmaker som i tillegg til å være målfarlig, har et godt samarbeide med linjespilleren. Med Nacor har vi fått den perfekte erstatteren etter Andreas Arrmann (som går til Lugi).

 

Runars trener Johan Zanotti uttaler:

Jeg har kjent Nacor i mange år i fra Sverige og ser frem imot å ha han i mitt lag. Jeg tror Nacor vil passe perfekt inn i det spillet jeg ønsker Runar Sandefjord skal spille. Han har vist i løpet av sine to sesonger i Grundigligaen at han er en av ligaens beste spillere.

 

Nacor uttaler:

Å få spille under Johan Zanotti var en av hovedgrunnene til at jeg valgte å gå til Runar Sandefjord. Zanotti er en trener jeg har stor respekt for og jeg er overbevist at han har mye å lære meg, slik at jeg kan ta enda et steg i utviklingen. Tror også at Runar Sandefjord kan bli et lag som vil utfordre topplagene neste sesong.