Sommeravslutning for Eliten

Skrevet av Henriette Christiansen

Torsdag var det duket for sesongens utgave av sommeravslutning for eliten. Spillere, Trenere, støtteapparat, styret og ikke minst de frivillige var invitert til grilling på Runar. 

Det ble også klart hvem som forsvinner fra Runar kommende sesong.

Victor Skillhammer har spilt i Runar i 2 Sesonger og har skrevet under for Halden Topphåndball. Vi kommer til å møte Victor neste sesong og lover å gi han noen trøkker og forhåpentligvis ta noen poeng fra han.

Robin Hallberg har voktet buret til Runar Sandefjord i 2 sesonger, men reiser hjem til Sverige og skal spille for Hammarby kommende sesong. Vi takker Robin for strålende innsats og ønsker han lykke til videre på ferden!

Marcus Hagelin reiser til tyske  HSC 2000 Coburg som spiller i Bundesliga 2. Marcus har spilt kun en sesong i Runar Drakta, men han har kommet med store bidrag både defensivt og offensivt denne sesongen.

Snorre Grading og Sindre Grini forsvinner også neste sesong, begge skal starte på studier til høsten og blir ikke å finne i Runar Drakta. Utdanning er selvfølgelig viktig, men vi skulle gjerne sett at begge fortsatte med håndballen, uansett ønsker vi dem lykke til med studier og alt som måtte komme med dette.

Sebastian Hytten skal også ut å studere. Mr. Runar som man også kan kalle Sebastian har vokst opp i hallen og har alltid vært i hallen til alle døynes tider, man skulle nesten tro han bodde her! Hytten blir å finne på økonomi studier i Madrid fra høsten!

Andreas Arrmann tar turen tilbake til Sverige etter kun 1 sesong, det har tilgjengelig vært en innholdsrik sesong der Arrmann har vært Runars beste spiller. Bent Svele hadde også Arrmann på årets lag, det sier litt! Vi ønsker Arrmann lykke til i Lugi kommende sesong.

Det vil alltid være utskiftinger på slutten av en sesong og mange forlater Runarhallen, men det vil også komme noen inn. Troppen for neste sesong begynner å sette seg, selvom den ikke er helt komplett, vil den fylles opp i løpet av kort tid og vi håper og tror at neste sesong blir en kanon sesong!

Vi ønsker alle Runargutter lykke til videre på ferden og ønsker dem alt godt.

 

Vi ønsker også hele laget god tur til Danmark denne helge, der elitelaget reiser til Aalborg på bøtekasse tur !