Tjuvstartet sesongen på hjemmebane

Skrevet av Henriette Christiansen

Hele 8 lag tok turen til Sandefjord og Runarhallen fredag for  å trene til sesongstart som er rett rundt hjørnet for alle klubbene.

Runar spilte kamper både fredag, lørdag og søndag.

Fredag var det svenske Ystad som sto på motsatt bane halvdel. Dette var også første kampen de ny ankommende Runar gutta spilte sammen. Årets Stall inneholder mange nye ansikter og det var et spent Runar Publikum som fikk se de nye signeringene vise seg frem på parketten. Bakover på banen storspilte til tider ny signeringen Kristijan Jurisic i Runar målet. Det samme må man si om Nacor Medina fremover på banen, der han var sist eller nest sist på det meste Runar foretok seg fremover.  Det hele endte til slutt med seier til Runar laget 30-26.

Lørdag var det klart for ny kamp, denne gangen var det Lillestrøm som laget fikk bryne seg på. Runar laget tok føringen fra start og ledet hele 20-10 til pause. Dette var en kamp der flere fikk mye spilletid. Bjørn-Atle Erlandsen fikk sin debut på A-laget. Erlandsen benyttet sjansen godt og satte to baller i mål på to førsk fra sin venstre kant posisjon. Kampen endte til slutt 35-19.

Siste kamp ble spilt søndag og et nytt svensk lag fikk bryne seg på våre gutter, nemlig Drott. En svært jevn kamp, der lagene fulgte hverandre hele veien. Det var to lag med høyt tempo , noe som resulterte i mange mål. Det var til slutt Drott som dro det lengste strået og vant kampen 30-32.

Det har vært en flott helg med mye god håndball i Runarhallen og laget begynner å sette seg før sesongstart om snaue 3 uker.

Først kommende onsdag er det klart for ny treningskamp i Runarhallen, denne gangen er det hardt satsende Drammen som kommer på besøk. Kampstart 18.30.