«For å bli best, så må du trene best»

Skrevet av lenetrall

Navn: Kristijan Jurisic
Født: 06 09 1995 i Bærum
Tidligere klubb: ØIF Arendal, Haslum
Sivilstatus: I et forhold
Yrke: Håndballspiller
Forbilde: Andrey Lavrov
Hva er ditt mål for sesongen 2015/2016 i Grundigligaen? Målet er selvfølgelig å ligge på toppen og samtidig gjøre det bra i sluttspillet og cupen.

Hva er det mest spennende med å spille for Runar Sandefjord? Det mest spennende med å spille for Runar Sandefjord er at det alltid gis maks på trening og at vi har en tropp som jeg tror kommer til å overraske denne sesongen.                            

Hva blir Runar Sandefjord sitt høydepunkt i kommende sesong? Blir nok å prøve å gjenta de gode resultatene fra sluttspillet i fjor.   

Hva er din oppfordring til alle yngre spillere i klubben?   Selv om det kanskje er litt oppbrukt, så må jeg si; «For å bli best, så må du trene best». Alle som kanskje ikke er så gode nå kan bli gode senere om de trener godt.                                         

Hvorfor skal publikum komme og se Runar Sandefjord denne sesongen? Fordi det i år er et relativt nytt lag med mange nye spillere som ønsker å vise at Sandefjord by har mer enn bare ett middelmådig fotball-lag.