«Klubben som er klistret langt inn i hjerterota»

Skrevet av lenetrall

Navn: Sindre Aho
Født: 20 juli 1997
Tidligere klubb: Falk håndball 2014/2015 sesongen
Sivilstatus: Singel
Yrke: Håndballspiller og student
Forbilde:Domagoj Duvnjak(Kiel) Mikkel Hansen (PSG) Nikola karabatic(Barcelona)Chris Abolade (Follo)

 

Hva er ditt mål for sesongen 2015/2016 i Grundigligaen?: Det må være å komme til sluttspillet og få en bra sesong i grundigligaen med laget. Målet er også å bli en bedre håndballspiller og utvikle meg på det høyeste nivået i Norge.

Hva er det mest spennende med å spille for Runar Sandefjord?: Det er at det er den klubben jeg er født og oppvokst i. Klubben som er klistret langt inn i hjerterota. Å spille for RunarSandefjord på parketten her «hjemme» i eliteserien er en gåsehudfaktor

Hva blir Runar Sandefjord sitt høydepunkt i kommende sesong?: Sluttspillet

Hva er din oppfordring til alle yngre spillere i klubben?: Tren mye. Tren riktig og bra. Vær mye i hallen, lek med ballen. Se og spill mye håndball. Interesser deg for å lære av de eldre, Nysgjerrighet. Viktigste av alt for å bli god er at du trives med håndballen, oppsøk det som gjør deg glad og som utvikler deg samtidig. Ha en blanding av ydmykhet og selvtillit

Hvorfor skal publikum komme og se Runar Sandefjord denne sesongen?: i år har vi en ung og spennende tropp det er verdt å se herje blant «de store gutta» Det var unge lokale spillere de ville ha i fjor, nå får de det dem vil ha sammen med dem gode svenskene, kroaten og  latviern. VI TRENGER DERES STØTTE