«Runar handboll har något väldigt intressant på gång «

Skrevet av lenetrall

Navn: Linus Nilsson
Født31.05.91 Kristianstad
Tidligere klubbIFK Kristianstad, Åhus handboll, Hästö IF Karlskrona, OV Helsingborg
SivilstatusSambo med min flickvän Sofie 
YrkeHandbollsspelare
ForbildeMikkel Hansen

Hva er ditt mål for sesongen 2015/2016 i Grundigligaen? Mitt mål med kommande säsong är att få utvecklas som handbollsspelare i Runar Sandefjord och samtidigt försöka bidra med mina handbolls egenskaper för att ta Runar handboll till fina resultat i Grundigligaen denna säsong.

Hva er det mest spennende med å spille for Runar Sandefjord? Det blir att få kämpa om en goda placeringar i såväl NM och ligan.
Tycker samt att vi har ett spännande lag och en god harmoni i truppen som omges av entusiastiska människor som gör Runar Sandefjord till en härligt och trivsam förening att spela handboll i. 

Hva blir Runar Sandefjord sitt høydepunkt i kommende sesong?
Att skapa oro för de andra lagen i ligan. Vi har ett nytt lag med många duktiga spelar som gärna vill visa vad vi går för & det kommer vi göra
.

Hva er din oppfordring til alle yngre spillere i klubben? Handboll är en sport som har med och motgångar. Ibland förlorar man och ibland vinner man. Men ger man allt för sitt lag och har roligt så kommer också vinsterna allt oftare.

Hvorfor skal publikum komme og se Runar Sandefjord denne sesongen? För att Runar handboll har något väldigt intressant på gång detta året. Vi är ett nytt lag med många unga spelar och vi vill visa Sandefjord och hanabole Norge att vi som lag är att räkna med. Ett lag som kämpar tillsammans och vill uppnå fina resultat och en fartfylld handboll.