1 kamp, 1 poeng

Skrevet av lenetrall

Runar Sandefjord stilte i dag opp i Framohallen for sesongstart mot Vidar Gjesdals Fyllingen Bergen.

Det var mange som var ekstra spente for sesongstarten, for noen nytt lag, for andre en helt ny divisjon og kanskje for de fleste nye lagkammerater og ny klubb.  Spillerne har gledet seg til sesongstart og ekstra stas er det når vi gjør en god jobb og kan ta med poeng i bagasjen hjem.

Zanotti er klar for sesongstart, det er som han sier ikke nå vi skal være gode, men likevel førte han laget ett skritt forran og hakk i hæl på Bergenserne. Lagene fulgte hverandre tett og  spenningen vart til kampslutt, de siste minuttene var det utvisninger, redninger og alt en god håndballkamp skal innholde.

 

Neste kamp er onsdag hjemme, Haslum kommer på besøk.

Gutta gleder seg til å vise seg frem så her er det bare å stille opp, liten som stor, ta med hele familien eller hele nabolaget! Vi sees!