«En trenere som prioriterer unge spillere»

Skrevet av lenetrall

NavnTobias Skuggedal Hansen
Født: 03.07.1996
Tidligere klubb: Sandefjord Håndball
Sivilstatus: Singel
Yrke: Skoleassistent
ForbildeNiklas Landin og Thierry Omeyer

Hva er ditt mål for sesongen 2015/2016 i GrundigligaenMitt mål er å utvikle meg som håndballspiller! Jeg vil trene mer og bedre hver dag for å bli en bedre målvakt! Debut er mitt første mål i runardrakta

Hva er det mest spennende med å spille for Runar Sandefjord?  Vi er et lag med mange unge spillere som gir oss et veldig «fighter-miljø» på trening og i kamp. Vi ønsker å bli gode sammen! 

Hva blir Runar Sandefjord sitt høydepunkt i kommende sesong?  Det blir vel når vi fyller Runarhallen og lager et show både på og utenfor banen! 

Hva er din oppfordring til alle yngre spillere i klubbenDet samme rådet som jeg tenker på selv og som fikk meg til klubben: veien til grundigligaspill kan virke veldig lang! Men i Runar har vi muligheten til å trene med et lag som holder høyt nivå både på og utenfor banen, og som har trenere som prioriterer unge spillere som vil bli gode! Det er det jeg setter høyest i min prioritering når jeg som ung spiller ønsker å utvikle meg og så fort som mulig bli en fast grundigligaspiller!

Hvorfor skal publikum komme og se Runar Sandefjord denne sesongen? Dumt spørsmål! Hvorfor skal dere ikke gjøre det? Ungt lag med en krigermentalitet som vi vil ha publikum med på!