• Foto: Tom Ivar Arntsen

Gutta fra de dype skoger kommer til Sandefjord

Skrevet av Henriette Christiansen

Det er klart for ny kamp i Runarhallen på onsdag. Selveste Elverum kommer på besøk. Laget fra de dype skoger som denne sesongen har fått prøvd seg i Champions League skal prøve å ta poeng fra våre tapre krigere.

Det har vært et tett kampprogram for Runar Sandefjord den siste tiden med semifinale i NM og Seriekamp mot Arendal. Det ble desverre tap i begge kampene. Det er et revansjesugent lag som står på parketten Onsdag.

Spillerne fortjener støtte fra tribunen i denne kampen, møt opp i Runarhallen klokken 1800 Onsdag 18.November!

Gutta har også vært på fotoshot denne helgen, øvert i artikkelen ser du en smakebit. Vår fantastiske fotograf Tom Ivar Arntsen har fått frem det beste i Runar gutta.