Pausen er over- Frank Løke er tilbake!

Skrevet av Henriette Christiansen

Det er klart for ny kamp i Grundigligaen for herrer, det betyr hjemme kamp mot Drammen for vår del onsdag 10.02 klokken 1900 i Runarhallen

Er det nå vi skal lage en ny historisk kamp? Vi har akkurat signert Drammens største stjerne og han er sugen på å vise seg frem. Drammen er neppe så sugen på det samme. De vet hva han er god for og de kommer til å bruke mye energi på og bevise at de er like gode uten han, både i kamp og på treningsfeltet.

Det er 12 år siden Frank sist hadde Runarhallen som sin hjemmebane, og med seg i bagasjen har han 12 års erfaring fra proffspill i utlandet. Dette er noe vi skal nyte godt av. Han har allerede startet å øse av sin enorme kunnskap. Og våre spillere er gladelig mottagere av absolutt alt. Eller all kunnskap han har trenger vi neppe! Men på det sportslige planet er det få nordmenn som har mer kunnskap og historikk enn nettopp den hjemvendte helt, Frank Løke.

Hva mer har skjedde siden sist?

Joda, mye har skjedd og dere vil fort legge merke til at noen er «inne» og andre er «ute» Ute er Nacor Medina som har valgt og fortsett på utsiden av Runar og inne er en ny spiller dere kommer til å bli glade i. Direkte fra vårt naboland kommer det 197 cm svensk granitt på 110 kg. Han lyder navnet Felix Kasch og har en skuddarm svært få i Grundigligaen har. Og den skuddarmen vil vi få nyte godt av enn så lenge André Christiansen er ute med en vrien skulder. Vi får takke et godt medisinks støtteapparat på Helseparken med Naprapatene Aleksander, Aleksander og Per Thomas, sammen med Refleksolog Benjamin Aleksander Vangen. 3 x Aleksander er altså nøkkelen til friske spillere.

Med noens avgang og noens inntog vil vi kanskje få et enda mer underholdende håndballprodukt å se på. Runar Sandefjord pøser inn mål og har mange på scoringslistene hver gang. Enda flere kommer til og havne på den listen, og de kan fort havne høyt opp. Våre keepere er i storslag og det blir hard kamp om å få starte i mål når dommeren blåser igang kampen.

Det vil bli en ny ballfordeler i laget og jeg antar at vi kommer til å ha et enda hurtigere spill enn tidligere. Hurtigere spill, fører ofte enda flere mål med seg. Noe som igjen gir publikum enda mer valuta for pengene.

Dermed er det bare å håpe at publikum kjenner sin besøkelsestid og avlegger Runarhallen et besøk nå førstkommende onsdag 10.Februar  kl 19.00. Vi vet jo at ALLE har fått med seg hvor bra norsk herrehåndball er etter å ha hatt en spennende Januar foran TV-skjermen hvor vårt landslag har herjet i Polen under årets EM.

Vær ute i god tid, her blir det garantert trengsel. Ønsker du å være en viktig bidragsyter så er det bare å spre det glade budskap til naboer, venner, familie og øvrige kjente.

Vi sees på kamp 🙂